tisdag 17 mars 2020

Inställt på grund av Coronavirusepidemi!

Vårt härliga fika med Fikagruppen på torsdagar måste ställas in för en tid på grund av riskerna med Coronasmittan.

Vi vill ju inte att någon ska bli smittad eller eventuellt sprida smitta. Några hör till riskgrupper och annars är det inte så mysigt att bli sjuk oavsett.

Nu är förhoppningen att det lugnar ner sig snart med smittspridning och att allt planar ut. Då återupptar vi torsdagsfikat igen med förnyade krafter.

Man kan ju tycka att detta med Coronan var ganska onödigt. Vilket lidande för människor och även för samhället överallt. Hela världen håller andan och går på sparlåga för denna plåga. Och som grädde på moset så hamstrar människor toalettpapper, pasta, mediciner, mm... så att det gapar tomt i hyllorna för de som inte tänkt på att i sin iver dra hem allt de orkar. Lite sunt förnuft vore att önska. Nu har några allt och andra inget. Hade det inte hamstrats hade det räckt till oss alla. Och toalettpapper tillverkas ju i vårt eget land. Så länge lastbilschaufförer kör bilarna så finns det leveranser av dasspapper.

Vi själva fortsätter som vanligt att måla och hantverka i vår ateljé... i alla fall så länge vi är friska. Och friska är vi. Än så länge. Har inte planerat annat heller. Så vi får väl se. Den som vill handla konst kan titta på bilder och få alla upplysningar om konsten som behövs för att köpa. Det löser vi.

Planeringen för utställning fortsätter som vanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mest älskat